Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný

Uživatel: nepřihlášen

Fórum TomTom ONE

Fórum o mobilních telefonech

TomTom ONE je výkonná GPS navigace za velmi příznovou cenu. Nabízí dotykový displej, Bluetooth, špičkový čip na příjem GPS signálu a slot na SD karty. V ceně jsou mapy ČR, SR, PL a Maďarsko....

21.11.2007 09:05jawakrycly kontakt
23.08.2007 21:08karbi02tomtom one přihlášení

Přidat příspěvek

rycly kontakt
21.11.2007 09:05jawak
Dobry den jsem majitelem navigace TOM TOM chtěl jsem si kpoupit mapu německa na strankach jsem zrovna nenašel mapy tak jsem chtěl využit -rychly kontakt na telefonnim čisle se nikdo nehlasi a to neni zrovna dobra vizitka pro firmu aktualizace navigace ja buď tak složita až neni dostupna a nebo nejde vubec aktualizaci provest nemluvě o novych slnicich ale i o silnicich staršich jak to tak bude pokračovat tak po vybudováni novych slnic budu jezdit stale v poli
tomtom one přihlášení
23.08.2007 21:08karbi02
Dobrý den, zakoupil jsem tomtom one xl. Po zasunutí karty do přístroje se na displeji zobrazí, že karta nebyla přijata. Někde jsem četl, že stačí aktualizovat pomocí programu tomtom home. Tak jsem ho nainstaloval, spustil, připojil navigaci k počítači a taky zapnul. Jenže začne přihlašování a tím to také skončí. Nepřihlásí se a samozřejmě nemůžu začít stahovat aktualizace. Co s tím? Děkuji za odpověď.